|  | 
|  25.11.2010, 15:32 | #1 | 
|  | 
Zooteknolog Alınacaktır
 TRAKYA 'DA YENİ KURULACAK OLAN BÜYÜKBAŞ BESİ ve SÜT ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDE  GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE *Üniversitelerin Ziraat Fakültelerinden mezun, *Çiftlik Yönetimi ile Büyükbaş Besi ve Süt Üretiminde Deneyimli, *Konusunda en az 5 yıl tecrübeli, *İngilizce bilen, *MS Office Programlarını etkin kullanabilen, *Seyahat engeli olmayan, *Askerliğini yapmış "ZİRAAT MÜHENDİSİ / ZOOTEKNOLOG" ARIYORUZ Şehir: Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul (Asya) Başvuru: OKAN HOLDİNG A.Ş | 
| Sponsorlar/Google Reklamları | 
| Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
 | 
|  | 
| Etiket (Tag) Ekle | 
| alınacaktır, zooteknolog | 
|  | 
|  Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj | 
| Üretim Mühendisi Alınacaktır | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 2 | 06.11.2010 11:28 | 
| Deneyimli Ziraat Mühendisi Alınacaktır | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 28.10.2010 00:10 | 
| Yem Satış Şefi Alınacaktır | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 28.10.2010 00:09 | 
| Fümigasyon Operatörü Ziraat Mühendisi Alınacaktır | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 20.10.2010 18:56 | 
| Üretim Sorumlusu Ziraat Mühendisi Alınacaktır | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 09.10.2010 12:59 |