|  | 
| 
 | |||||||
| Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. | 
|  | 
|  |  | Paylaş | Seçenekler | Stil | 
|  16.03.2010, 23:23 | #1 | 
|  | 
meyve budama ve ilaçlaması
 Merhaba ben meyve budama ve ilaçlaması konularında bilgi sahibi üyelerden yardımcı olmalarını rica ediyorum.Bursalı üyelerle kendi istekleri doğrultusunda yüz yüzede görüşebilirim acil bilgiye ihtiyacım var.Saygılar... | 
| Sponsorlar/Google Reklamları | 
| Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
 | 
|  20.03.2010, 10:00 | #2 | 
|  | Merhaba aktifemekli, Meyve Budama Videosu Ayva Budama Videosu meyve ağaçlarında budama Burdaki konulardan faydalanabilirsiniz. İlaçlama içinse bulunduğunuz yerdeki İl/İlçe Tarım Müdürlüğüne giderek yardım alabilirsiniz. Size bir ilaç önereceklerdir. İlacın kullanım dozunu da ilaç üstündeki bilgilerden öğrenebilirsiniz. Zaten ilacı alacağınız yerde de size bu hususta yardımcı olurlar. | 
|  | 
| Etiket (Tag) Ekle | 
| budama, ilaçlaması, meyve, meyve ağaçlarında budama, meyve ağaçlarında ilaçlama | 
|  | 
|  Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj | 
| Meyve Budama Videosu | Mr.Muhendis | Tarımsal Videolar | 8 | 24.10.2012 16:15 | 
| meyve ağaçlarında budama | GencMühendis | Bahçe Bitkileri | 0 | 09.02.2010 21:02 | 
| Domateslerde Budama | Mr.Muhendis | Bahçe Bitkileri | 0 | 28.01.2010 17:19 | 
| Meyve Ağaçlarında Budama ve Terbiye Sistemleri | Livadi | Bahçe Bitkileri | 0 | 09.12.2009 00:05 | 
| Güllerde Budama | Mr.Muhendis | Çiçekler | 0 | 16.10.2009 17:06 |