![]() |
|
Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
![]() |
#3 |
|
Arkadaşlar, uzun süredir farklı sebeplerden dolayı işsizim. Özellikle sağlık problemlerim vardı. Bu sebeple ne KPSS, ne de Mesleki sınavlarda başarı gösteremedim. Çok şükür ki şimdi çok iyiyim. Ama halen işsizim... Sadece askerlik işim kaldı. Onu da halledersem artık tamamiyle işe girmeye odaklanacağım. Bu hususta bir pürüz çıkarsa diye önerilen bir işi yapmayı düşünüyorum. Yani TARIMSAL PROJE... Ama bu konuda bilgim oldukça yetersiz. Nedir? Nasıl olur? Getirisi olur mu? Ve en önemlisi becerebilir miyim?
Bu konuda bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. İşsizlik zor... Allah yardımcımız olsun! |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ISPARTEK-2012 PROJE PAZARI Proje Sergisi ve Proje Yarışması | genc__osman | Tarım Haberleri | 0 | 27.03.2012 16:45 |
Tarımsal Proje Kooperatif Yöneticilerine Eğitim Verilecek | genc__osman | Tarım Haberleri | 0 | 26.02.2011 17:51 |
Bal Yarışmalarında Değerlendirme Kriterleri | Zooteknist | Zootekni | 0 | 14.08.2010 14:50 |
Organik Tarımda Makro Proje Hazırlama | organik memo | Organik Tarım | 0 | 31.05.2010 14:10 |
Bahçe Bitkilerinde Proje Hazırlama Tekniği Ders Notu | Mr.Muhendis | Ders Notları | 0 | 22.09.2009 11:49 |