![]()  | 
| 
 | 
#1 | 
| 

| 

Bayilik Sınavında Taban Puan Kaç

Merhaba arkadaşlar Bayilik Sınavında en az kaç net yapmalıyız??? Taban Puan var mı??? 
 | 
| Sponsorlar/Google Reklamları | 
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
 | 
| 
 | 
#2 | |
| 

| 

Merhaba, 
Yönetmeliğin ilgili maddesi aşağıdaki gibidir. Alıntı: 

Yönetmeliğin tamamı için tıklayınız.  | 
|
| 
 | 
#3 | 
| 

| 

70 puan ve üzeri puan alırsak. bayilik belgesini kesin alabiliyor muyuz? 
 | 
| 
 | 
#4 | 
| 

| 

Kesin derken? Yönetmelikte açık şekilde ifade ediliyor. Bundan daha kesin nasıl olabilir ki? 
 | 
| 
 | 
#5 | 
| 

| 

Sınavda çan falan uygulanıyor mu acaba? 
55 doğruda kaldım  | 
| 
 | 
#6 | 
| 

| 

Maalesef çan yok. 
 | 
| 
 | 
#7 | 
| 

| 

2017sıınavında her adaya 50 puan eklendiğini Hmkü eğitiöinde bir görevlş söylemişti. 
Soru şu, Çan yöntemi hangi şartlarda uygulanmakta acaba? Katılanların %5 inden azı 70 alabildiğinden 2017 de çan uygulanmış. Bu sınavın değerlendirmesi yapıldımı kaçı 70 aldı mesela... ---------- Mesaj eklendi (10:17) ---------- Önceki mesaj (10:10) ---------- 2017 sınavında da yönetmeliğe göre çan uygulaması yoktu , uygulanmış.. Bende 17.10.202ü 0 sınavında 49 nette kaldım.  | 
| 
 | 
#8 | |
| 

| 

Alıntı: 

| 
|
| 
 | 
#9 | 
| 

| 

Uygulanması dileğimizdir, inşallah çan uygulanır. 
Cimer aracılığıyla da sordum, bilgi gelirse paylaşırım buradan, selamlar.  | 
| 
 | 
#10 | 
| 

| 

Umarım herkes hak ettiği puanı alır da bayilerimizin sayısı daha da artar. 
 | 
![]()  | 

| 
		 |