Alıntı:
samil11´isimli üyeden Alıntı
bugün başvurunun son günüydü bankaya para yatırdım ammavelakin para işlem bilgileri segeme gitmemiş internetten başvuru yapmaya çalıştığımda tc numaramı eşleştiremiyor sistem başvurum gerçekleşmedi bravo segem iletişim bilgilerindeki numarayı aradım numara iptal eposta atılmıyor hata veriyor bankayı aradım mesai saati geçtiği için artık eft de olmaz pazartesi yatırdığınız şubeye gidin diyor garanti hesabım olmadığı için hiç bir konuda yardımcı olmadılar bugün son gün olduğu adamın umrunda değil acaba sitenizde son gün 26 ocak yazıyor fakat segemin sitesindeki duyuruda da 27 ocak son gün buradaki 26sı songün doğru da mı benim işim olmadı? paramı pazartesi günü almaya çalışacağım nasip değilmiş diyorum kendimi böyle teselli ediyorum ama moralim çok bozuk
|

Bugün internetten ön sınav başvurumu yaptım sistem tc numaramı onayladı başvurumu tamamladım . Segemden kaynaklı aksaklık olabileceğini söyledi bankacı cuma günkü stres yanıma kar kaldı şimd beklemedeyim sinav saati ve yeri açıklanmasını bekleyeceğim. sanki 130luk sulama borusundan içime su serpildi