[QUOTE=mrtgncr;28103]
Alıntı:
aliseydi11´isimli üyeden Alıntı
Oncelikle cevapminizdan dolayi çok teşekür ederim okumak için bir üniversite tavsiyemiz var mı?[COLOR="Silver"]
Ben Çukurova Ü. Toprak bölümünde okuyorum. 2.dönem neredeyse derslerinim yarısı zootekni bölümü hocaları tarafından verildi ve gerçekten bilgi seviyeleri üst düzeyde. Buradaki zootekni bölümü 2 binadan oluşuyor labarotuvar falan var ayrıca sayısını hatırlamıyorum ama büyük baş, küçük baş, tavuk gibi ilgilendikleri hayvanların pratik dersini alabileceğin büyük bir çiftlikleri olduğunu söylemişti hocamız. Hatta bu sene hocamızın biri yerli bir ırk (hangi hayvan içindi hatırlamıyorum) çalışmaları yaptıklarını söylemişti. Üniversite tıp ve ziraat fakültesi ile eğitimine başlamış. Bu nedenden dolayı ziraat için tercih seçeneklerinin arasında bulunmalı diye düşünüyorum. Ziraat denince akla gelen ilk üniversitelerden, kalite olarak da burada çok daha bilgili olan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Her Üniversitede de sanırım ankara üniden sonra biz geliyoruz muhabbeti oluyor. Eğer zootekni de karar kıldıysan bir üniversitenin bu bölümünü gezip görmen nelerle uğraştıkları bilmen senin için iyi olacaktır.
|
Çukurova Üniversitesi benim de aklıma da gerçekten üniversite kendini ispatlamis durumda bu işi yapabileceğimi düşünüyorum işte tek kaygım gelecek kaygısı sen bu iş imkanları hakkında ne düşünüyorsun ?
Zootekni derslerini gördüm dedin dersler nasıl yoğun mu yani veya hocalar nasıl

bide sana bir soru sorcam neden toprak bölümü seçtin merak ettim de..