![]() |
![]() |
#2 |
|
Normal bir ziraat fakültesinden(ben ege/bahçe) mezun kişinin yüksek lisans vb ile tohum-genetik-ıslah çalışması ile bu fakülteden çıkıp aynı dalda ilerlemesi ne kadar farklıdır acaba?özel sektörde farklı bir algı oluşturur mu?
|
Etiket (Tag) Ekle |
niğde tarımsal genetik müh programı, niğde tarımsal genetik müh programı kontenjanı, niğde tarımsal genetik müh programı puanı |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Niğde Üniversitesi Tarımsal Genetik Mühendisliği Bölümü | Mr.Muhendis | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | 0 | 14.09.2012 12:28 |
Niğde Üniversitesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Programı | Mr.Muhendis | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | 0 | 14.09.2012 12:26 |
Niğde Üniversitesi Biyosistem Mühendisliği Programı | Mr.Muhendis | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | 0 | 14.09.2012 12:25 |
Niğde Üniversitesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü | Mr.Muhendis | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | 0 | 14.09.2012 12:24 |
Niğde Üniversitesi Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Programı | Mr.Muhendis | Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi | 0 | 14.09.2012 12:21 |