![]() |
|
Genel Konular Bakanlık, ÖSYM, MEB sınavlarına ilişkin duyurular ile diğer eğitim-öğretim haberleri |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
|
2013 Aralık Dönemi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı
BİR SORUM OLUCAK..BEN TERCİH YAPAMIYORUM...KOD OLARAK NE YAZSAM Mezuniyet programınız, bu kadro için belirtilen mezuniyet programları arasında yer almamaktadır. Lütfen kontrol edip tekrar deneyiniz.DİYOR..LÜTFEN YARDIM EDİN BANA...MUTLAKA TERCİH YAPMAM LAZIM
![]() Mezuniyet Alan Kodu / Adı : 5135 - ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
#2 | |
|
Alıntı:
Diplomanızda ziraat mühendisliğinin yanında bir bölüm ismi (tarla, bahçe vs.) de yazıyordur. Sınava başvuru yaparken o bölümlerden birini girmeniz gerekiyordu. Maalesef bu şekilde tercih yapmanız mümkün değil. Bölümünüz nedir ? |
|
![]() |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2014 Yılı Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 80 | 05.01.2016 19:48 |
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Personel Alımı 2013 | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 13 | 09.06.2013 23:28 |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Lodumlu Misafirhanesi | Mr.Muhendis | Site ve Ürün Tanıtımı | 0 | 26.02.2013 22:43 |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2012/3 Tercihleri | Mr.Muhendis | Genel Konular | 1 | 22.05.2012 10:35 |
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yeni Binasına Taşındı | Mr.Muhendis | Tarım Haberleri | 0 | 17.08.2011 12:03 |