![]() |
|
Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
|
Yemek Firmasında Sorumlu Yönetici Olmak
İlgili mevzuata tabiki baktım, ZMO ile iletişime de geçtim. Maalesef ki olmuyormuş.
Bir veteriner bile yemek firmasında sorumlu yöneticilik yapabiliyorken ziraat mühendislerinin yapamaması gerçekten çok ilginç. yazık.. yine de teşekkürler.. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
#2 |
|
Yine herkese yetki vermişler, bizi atlamışlar desenize... Ben, ziraat mühendisleri üvey evlat muamelesi görüyor deyince bazı arkadaşlarımız kızıyor. Ama durum maalesef budur.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fumigasyon Operatörü, Sorumlu Yönetici Ziraat Mühendisi | Agricultire | İş Arıyorum | 0 | 29.12.2011 12:21 |
İki Öğün Gıda İşletmeleri Sorumlu Yönetici Alımı | Mr.Muhendis | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 1 | 14.11.2011 20:18 |
İzmir Ege Üniversitesi Mart Ayı Yemek Listesi | genc__osman | İzmir Ege Üniversitesi | 0 | 15.03.2011 18:52 |
Sorumlu Yönetici Aranıyor | Zooteknist | Ziraat Mühendisi İş İlanları | 0 | 17.01.2011 19:37 |
Yutak Ve Yemek Borusunun Tıkanması | Zooteknist | Zootekni | 0 | 31.07.2010 15:45 |