![]() |
|
Tarımsal Sorular ve Cevaplar Zirai ve eğitim konularındaki sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
|
Zootekni bölümünde boy kilo önemli midir?
Öncelikle teşekkürler cevap verdiğiniz için,evet zootekni bölümüne aşırı derecede ilgim var.Babamla sabah başlıyoruz akşama kadar arıcılık,tavukçuluk vs. muhabbeti yapıyoruz.Şimdiden çok büyük ideallerim var bu konuda.Allah'ın izniyle hayallerim inşallah gerçekleşir.Bu arada siteniz çok güzel,çok faydalandım.Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim.
Bir de ek olarak zootekni bölümünü seçmeyi düşünüyorum ama hangi üniversiteyi seçmeliyim hangi üniversiteler daha iyi eğitim veriyor?Yoksa hepsi denk seviyede mi? Saygılar ![]() |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
#2 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
#3 | |
|
Alıntı:
Bilgiler kısmında Rize yazıyor ama ben İstanbul'da yaşıyorum,Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi veya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ni düşünüyorum.Tanıdığım bir kaç ziraat mezunu tanıdıklarım ya Bursa Uludağ ya da Samsun Ondokuz Mayıs'ı tercih etmemi söylüyor.Kafam çok karıştı bu konuda. |
|
![]() |
Etiket (Tag) Ekle |
zootekni, zootekni bölümü, zootekni bölümü şartları, zootekni şartları, zooteknide boy önemli mi, zooteknide kilo önemli mi |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çatalca Kocaeli Bölümünde Arı Yetiştiriciliği | ziraatci2941 | Tarımsal Sorular ve Cevaplar | 4 | 08.01.2011 21:43 |
Önemli Kanatlı Hastalıkları | Livadi | Zootekni | 2 | 15.04.2010 05:38 |
Goji Berry Bitkisinin Faydaları | Livadi | Şifalı Bitkiler | 2 | 10.03.2010 11:58 |