![]() |
|
Genel Konular Bakanlık, ÖSYM, MEB sınavlarına ilişkin duyurular ile diğer eğitim-öğretim haberleri |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
|
2014 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi
Sınav hakkında bir gelişme hala yoktur.Bildiğim kadarıyla çalışma kitabı vs de yok.sınava iki kez girdim ama başarılı olamadım.özellikle son değişen müfredattan sonra iyice zorlaştırdılar
|
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
#2 |
|
Çalişma kitabi var istersenız yardımcı olurum
|
![]() |
#3 |
|
İnternetteki notların çıktısını alarak oluşturulan kitapların satışını tasvip etmiyoruz. İsteyenler zaten sitemizden veya başka yerden bunları indirip çalışabilir. Bahsettiğiniz kitabın içeriği nedir ?
|
![]() |
#4 |
|
İstiyoruz. Kitabın yazarı ismi veya indirme linki, elinizde ne varsa verin lütfen.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2014 Reçete Yazma Yetki Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi | Mr.Muhendis | Genel Konular | 10 | 25.11.2014 10:15 |
2013 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi | Mr.Muhendis | Genel Konular | 340 | 09.11.2014 18:39 |
2012 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi | Mr.Muhendis | Genel Konular | 62 | 10.04.2014 14:26 |
2011 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi | Mr.Muhendis | Genel Konular | 4 | 21.12.2011 22:45 |