![]() |
|
Ders Notları Ziraat, gıda, veteriner, peyzaj başta olmak üzere her türlü ders notunun olduğu bölümdür |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
|
![]() |
#1 |
|
Ders Notu İstekleriniz Buraya
kavurma üretim teknolojisi ödevim burda ki bilgiyi kullandım fakat daha fazla bilgiye ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?
|
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
#2 | |
|
Google değiliz ki bunu yazınca aradığınızı bulasınız. Bunu yazacağınız yer ARAMA kutucuğu...
Alıntı:
Gıdacı olmadığım için maalesef çok yardımcı olamıyorum. Bulduğum kadarıyla eklemeler yapabiliyorum. Kavurma Üretimi ve Kavurma Üretimi Hakkında konularını inceleyebilirsiniz. |
|
![]() |
#3 | |
|
Alıntı:
KAVURMA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ Kavurma, kasaplık hayvan karkas etlerinin değişik parça büyüklüğünde (3-6 cm), genellikle 7 cm'yi geçmeyecek büyüklükte doğranıp açık veya kapalı kazanlarda çeşitli et yağları içinde sıcaklık uygulanıp kavrulması pişirilmesi ile elde edilen daha ziyade bizim ülkemize Ortadoğu ve bazı Asya ülkelerine has özel lezzette tipik bir et ürünüdür. Üretim aşamaları;
Bizim hocamızın bizlere anlattığı sunumun birebir aynısı. Umarım işini görür. |
|
![]() |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özel Bağcılık Ders Notu | Mr.Muhendis | Ders Notları | 7 | 03.06.2015 22:51 |
Ampelografi Ders Notu | Mr.Muhendis | Ders Notları | 0 | 23.09.2009 10:55 |
Üzümsü Meyveler Ders Notu | Mr.Muhendis | Ders Notları | 0 | 22.09.2009 11:54 |
Mantar Yetiştirme Ders Notu | Mr.Muhendis | Ders Notları | 0 | 22.09.2009 11:52 |
Dosyaları Açarken Sorun Yaşayanlar Buraya | Mr.Muhendis | Sınav Soruları | 0 | 06.05.2009 10:38 |