![]() |
![]() |
#6 |
|
Tavsiye etmis oldugunuz konulari okudum, tesekkur ederim.Gercekten kafama yatan bir is ve yapmak istiyorum. Izmir bolgesinde tavsiye edeceginiz bir bolge var mi ? 30 bas hayvanla baslayip buyutmek istiyorum. yapacagim is herseyiyle ornek olmali, yani tum isletme ve saglik kurallarina uyarak yapmak istiyorum.Eger uygun gorurseniz A dan baslayip Z ye dogru tavsiyelerinizi(bolge seciminden,yapi secimine, arazi buyuklugune, cins secimi...gibi) yazarsaniz mutlu olurum. Acelem yok ama bilincli yapmak istiyorum, gerekirse bana tavsiye edeceginiz isletmelere gidip bir kac gun yada daha uzun sure gozlem yapabilirim.Tesekkur ederim.
|
Etiket (Tag) Ekle |
kurmak, süt, sütçülük, sığırcılığı, yapmalıdır, İçin, İşletmesi |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Hayvancılık İşletmesi | Mr.Muhendis | Konya Selçuk Üniversitesi | 6 | 01.11.2013 12:43 |
Damızlık Süt Sığırcılığı Projesi | Livadi | Zootekni | 0 | 24.05.2010 08:58 |
Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda İşletmesi | Mr.Muhendis | Konya Selçuk Üniversitesi | 2 | 11.02.2010 13:52 |
Kooperatiflerde Süt Sığırcılığı Projeleri | Mr.Muhendis | Tarım Ekonomisi | 1 | 01.02.2010 10:15 |
Süt Sığırı İşletmesi İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar | Zooteknist | Zootekni | 0 | 03.01.2010 23:16 |