![]() |
|
|
#3 | |
|
|
Alıntı:
Bu belirlemeler, Birleşmiş Milletler'e bağlı JECFA (The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives - Besin Katkı Maddeleri Üzerine FAO/WHO Ortak Uzmanlık Kurulu) tarafından yapılır. Bakınız.. Konu organik memo tarafından (12.08.2013 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2011 LYS Sınava Giriş Belgelerinin Temini | Mr.Muhendis | Genel Konular | 0 | 03.06.2011 10:04 |
| Üniversiteye sınavsız giriş imkanı | Mr.Muhendis | Genel Konular | 0 | 28.05.2011 08:55 |
| Kültürtekniğe Giriş - Prof. Dr. Ali Balaban | Mr.Muhendis | Tarımsal Yayınlar | 0 | 30.05.2010 23:58 |
| Deniz Biyolojisine Giriş | Mr.Muhendis | Tarımsal Yayınlar | 0 | 06.03.2010 18:35 |
| Süs Bitkilerine Giriş | Mr.Muhendis | Peyzaj Mimarlığı | 0 | 16.02.2010 15:57 |