![]() |
|
Lisansüstü Eğitim Yüksek lisans, doktora, bütünleşik doktora eğitimleriyle ilgili sorularınızı buradan sorabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
|
Pakistan Hükümeti Yüksek Lisans ve Doktora Bursu
Pakistan Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Enstitüsü (PIEAS) tarafından Türk öğrenci ve araştırmacılara belirli alanlarda lisans, yüksek lisans ve doktora bursları tahsis edilmiştir. İlgililer, program hakkında detaylı bilgiye https://www.pieas.edu.pk/international-students.cshtml adresinden erişebileceklerdir.
Program hakkında bilgi almak için tıklayınız. |
Sponsorlar/Google Reklamları |
Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.
|
![]() |
Etiket (Tag) Ekle |
pakistan doktora bursu, pakistan hükümet bursu, pakistan yüksek lisans bursu |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2018-2019 Akademik Yılı Letonya Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Bursu Başvuruları | Mr.Muhendis | Lisansüstü Eğitim | 0 | 14.03.2018 10:22 |
2018-2019 Akademik Yılı Slovakya Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Bursu Başvuruları | Mr.Muhendis | Lisansüstü Eğitim | 0 | 14.03.2018 10:21 |
2018-2019 Akademik Yılı Romanya Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Bursu Başvuruları | Mr.Muhendis | Lisansüstü Eğitim | 0 | 14.03.2018 10:20 |
Tayvan Hükümeti Yüksek Lisans ve Doktora Eğitim Bursu | Mr.Muhendis | Lisansüstü Eğitim | 0 | 08.02.2016 16:14 |
İsrail Hükümeti Yüksek Lisans ve Doktora Bursları | Mr.Muhendis | Lisansüstü Eğitim | 0 | 03.12.2015 15:05 |