Tarım Bilgi Paylaşım Forumu  
bodrum escort

Geri git   Tarım Bilgi Paylaşım Forumu > Diğer Bölümler > Gıda Mühendisliği ve Teknolojisi


Cevapla
 
Paylaş Seçenekler Stil
Alt 08.03.2011, 13:10   #1
Kajunun İşlenişi Hakkında Bilgi


kaju nasıl işlenir ve kavrumu hakında bilgi istiyorum





 
Sponsorlar/Google Reklamları

Bu alandan sitenizi, ürünlerinizi tanıtabilirsiniz. Bilgi almak ve reklam vermek için bize ulaşın.


İLETİŞİM FORMU

Alt 08.03.2011, 20:21   #2


böbreği andıran fıstık, elma gibi dala tutunan meyveye bağlı olarak gelişim gösterir , Brezilya , Afrikada yetişir bildiğim bu kadar





 
Cevapla

Etiket (Tag) Ekle
bilgi, hakkında, hakında, işlenişi, kajunun, İşlenişi


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Budama Hakkında Genel Bilgi halit2163 Bahçe Bitkileri 0 10.10.2010 22:29
mantar üretilmesi hakkında bilgi karbeyazken Tarımsal Sorular ve Cevaplar 2 27.06.2010 21:39
gıda bölümü hakkında bilgi ipek Tarımsal Sorular ve Cevaplar 2 17.06.2010 11:43
Tere hakkında bilgi istiyorum merryem Tarımsal Sorular ve Cevaplar 1 06.05.2010 13:04





Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:46


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & Computer-Logic.org

Forumumuz tema gönüllüsüdür.

Türkiye!



Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi iletişim formuyla yollarsanız, gerekli işlemler yapılacaktır.

1, 3, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 67, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 72, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 99, 41, 42, 43, 45, 44, 46, 47, 70, 50, 48, 74, 51, 73, 49, 52, 53, 54, 65, 64, 55, 56, 57, 60, 58, 59, 66, 69, 68, 76, 75, 78, 79, 81, 83, 82, 85, 86, 98, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 110, 107, 108, 109, 111, 112,