![]() |
Bay/Bayan Ziraat Mühendisi Aranıyor
Şirketimizin Manisa – Salihli de bulunan üretim tesisinde, aşağıda belirtilen niteliklere uygun Üretim sorumlusu olarak görev yapacak, Ziraat Mühendisi aramaktayız;
* Ziraat Fakültesi veya Ziraat Meslek Yüksek Okulu Mezunu, * Orman Ürünlerinden Oluşan, Hediyelik Dekoratif Süs Eşyaların İmalatı Konusunda Bilgiye Sahip, * Üretim Planlamasını Bizzat Yürütecek ve Gerekli Faaliyetleri Raporlayabilecek, * Word, Excel Başta Olmak Üzere Ofis Programlarını İyi Düzeyde Kullanabilen, * Kalite Kontrol ve Ürün Güvenilirliğinin Kontrol, Takip ve Raporlamasını Yapabilecek, * İyi Derecede İngilizce veya Almanca Bilgisi Olan, * Salihli ve Civarında İkamet Eden, * 25-35 Yaş Arası; Tercihen Bayan; Erkek Ayların ise Askerlikle ilişkisi Olmayan, * Etkin iletişim Kurabilen, Sistematik Çalışabilen, Araştırmacı, Yaratıcı, Sonuç Odaklı, Etkin Planlama ve Problem Çözme Yeteneğine Sahip, * Disiplinli, işine önem veren ve yoğun iş temposunda çalışabilecek. Başvuru: Art Kan Dil Kariyer.Net üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 19:18 |