Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2015 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12115)

Mr.Muhendis 23.12.2015 20:43

Alıntı:

tarbiy´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27352)
Cevabını hatırlayamadığım soruları yanlış olarak saydığım, en fazla 20 yanlışımın çıktığı sınavdan 69 doğruyla kalıyorum. İtiraz ücretide 35 Tl. Yazık.

İtiraz etmezseniz sonraki sınav için 70 TL vereceksiniz ama.

tarbiy 23.12.2015 21:09

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27353)
İtiraz etmezseniz sonraki sınav için 70 TL vereceksiniz ama.

Mecbur vereceğiz. Olumsuz bir sonuç olursa da sonraki sınava gireceğimi sanmıyorum. Yarın cevap anahtarları açıklanınca daha net bir bilgi sahibi oluruz. Kazanan herkese tebrikler.:a025:

RechieRec 23.12.2015 21:12

Bi sonraki sınava zaten girmem zaten sadece merak ettiğim itiraz Hakkı'nda daha önce olumlu bir şey oldu mu daha önceki yıllarda onu merak ediyorum

Mr.Muhendis 23.12.2015 21:29

Alıntı:

RechieRec´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27355)
Bi sonraki sınava zaten girmem zaten sadece merak ettiğim itiraz Hakkı'nda daha önce olumlu bir şey oldu mu daha önceki yıllarda onu merak ediyorum

Sınav > Sınav sorularına itiraz > İtirazların değerlendirilmesi > Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve duyurulması > Sınav sonuçlarına itiraz > İtirazların değerlendirilmesi > Kazananların bildirilmesi

Süreç genel hatlarıyla böyle işliyor. İtiraz olmadığı sürece yeniden değerlendirme gibi bir şey olmaz ne yazık ki. Tabi bir de mahkeme kararı olursa...

ilye 23.12.2015 21:52

sınavı kazanan adaylar hangi evrakları toplayıp verecek onun hakkında bilgi varmı, yoksa herhangi bir şey yapmasına gerek yok onun yerini il tarım yada ilçe tarımdakilermi gönderecek evrakları_?

Mr.Muhendis 23.12.2015 21:55

Alıntı:

ilye´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27357)
sınavı kazanan adaylar hangi evrakları toplayıp verecek onun hakkında bilgi varmı, yoksa herhangi bir şey yapmasına gerek yok onun yerini il tarım yada ilçe tarımdakilermi gönderecek evrakları_?

Herhangi bir evrak istenmiyordu. İmza karşılığı veriyorlardı. Değiştiğini sanmıyorum.

tubifex 23.12.2015 22:07

83 zootekni. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin. İtirazlar umarım olumlu sonuçlanır.

Mr.Muhendis 23.12.2015 22:15

Alıntı:

tubifex´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27359)
83 zootekni. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin. İtirazlar umarım olumlu sonuçlanır.

Tebrikler.

pembefiyonk 23.12.2015 22:36

Alıntı:

tubifex´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27359)

tebrikler :) bnmde 83 :) kazanan arkadaşlar şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

mustafa dal 24.12.2015 07:47

kazanan arkadaşları tebrik ederiyorum.
Arkadaşlar bi dahaki sinav ne zaman olur bi bilgisi olan var mi?

Mr.Muhendis 24.12.2015 08:34

Alıntı:

mustafa dal´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27362)
kazanan arkadaşları tebrik ederiyorum.
Arkadaşlar bi dahaki sinav ne zaman olur bi bilgisi olan var mi?

Tahminen bu tarihlerde olur.

tarbiy 24.12.2015 16:37

Ne hikmetse cevap anahtarlarını bir türlü açıklayamadılar.

Mr.Muhendis 24.12.2015 17:26

Alıntı:

tarbiy´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27370)
Ne hikmetse cevap anahtarlarını bir türlü açıklayamadılar.

An itibariyle yayınlanmıştır.

Onrprnc 24.12.2015 17:50

72 almışım bir gün bile bakmadan �� demek çalışsaymışız en az 90 alırmışısız, kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum da bundan da bişey çıkacağını düşünmüyorum,hadi hayırlısı...

Mr.Muhendis 24.12.2015 18:02

Alıntı:

Onrprnc´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27372)
72 almışım bir gün bile bakmadan �� demek çalışsaymışız en az 90 alırmışısız, kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum da bundan da bişey çıkacağını düşünmüyorum,hadi hayırlısı...

Kullanmasını bilenler ailesini geçindirecek kadar, biraz daha cesaretli olup kendi firmasını kuranlar gayet iyi kazanıyor. Birkaç arkadaş birleşip firma kurun, biraz da çevreniz varsa sorun olmaz. Yok ama ille de devlet, hep devlet diyenlerdenseniz KPSS'ye hazırlanmaya devam.

pembefiyonk 24.12.2015 19:06

cevap kağıdını kontrol ettikten sonra hala itiraz etmeyi düşünenler var mı ?

lymnl 24.12.2015 20:28

Çalışmadan 72 alan arkadaş, keşke çalışsaydın 101 alabilirdin. Neyse hayırlısı...

pembefiyonk 24.12.2015 22:19

Alıntı:

lymnl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27376)
Çalışmadan 72 alan arkadaş, keşke çalışsaydın 101 alabilirdin. Neyse hayırlısı...

:)

robinamed 25.12.2015 03:02

tartışma konusu açmadan rahatsız olduğum bir konuyu ileteceğim.
burası bir sosyal paylaşım sitesi, elbette herkes özgürce düşüncelerini dile getirebilir. ama önemli olan karşımızdaki insanları incitmeden dile getirmek. Bu sınav zeka testi değildi hiç çalışmadan geçip kalmak zeka seviyesinin ölçüsü değildir. Ülkemizde yapılan sınavların çoğu da zekayı ölçebilecek nitelikte değil. Bu sınavda bilgiden çok yorum gücü önemliydi. Yorum gücü iyi olan çalışmadan da geçebilirdi. çalışıp geçemeyen arkadaşların olduğu bir ortamda çalışmadan geçtim demek pek doğru değildir kanaatimce. ve Sınav günü hasta olduğunu için, kalacak yeri olmadığından direk sınav yerine gelenlerin olduğunu, yol yorgunu olanları, o gün herhangi bir sebepten ötürü morali bozuk olanın, gece geç yattığı için sınavın ortasında halen kendine daha gelememiş vs vs sebeplerden ötürü sınavı iyi geçmeyip geçemeyen arkadaşların olduğu bir ortamda daha özenli cümleler kurmak yararlı olacağı kanaatindeyim. hani danışmanlık konularında empati kısmı vardı yaa. empati kurmak güzeldir sadece çiftçilerle değil tüm insanlarla.
Bu yoruma neden üzüldüm yaram mı var Hayır. bende çalışmadan 80 aldım. Bu benim çok üstün zekalı olduğum anlamına gelmez. çevremde danışman arkadaş çok var artık danışman olmadan danışmanlık konusuna istemeden de vakıf oldum tabi yorum ve sallama gibi faktörlerde vardı. empati güzel şeydir.. saygılar

ilye 28.12.2015 15:06

arkadaşlar kazandıktan sonra evrak gönderme gibi birşey yapmıyoruz dimi, ilk sayfada UTEM e gıdecek evraklardan falan bahsedılmış, 31 aralığa kadar gönderilmesi yazılmış.

Mr.Muhendis 28.12.2015 15:26

Alıntı:

ilye´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27414)
arkadaşlar kazandıktan sonra evrak gönderme gibi birşey yapmıyoruz dimi, ilk sayfada UTEM e gıdecek evraklardan falan bahsedılmış, 31 aralığa kadar gönderilmesi yazılmış.

Başvuru evraklarıyla karıştırdınız galiba ? Kazandıktan sonra herhangi bir evrak teslimi yok.

tatarbalası 28.12.2015 20:46

su ürünleri bölümü mezunuyum afedersiniz bom boş bi ziraat mühendisi diploması

Onrprnc 29.12.2015 09:51

Alıntı:

lymnl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27376)

Öncelikle şunu söyliyim espri mi yaptın 😊 eğer öyleyse cidden olmamış, bence biraz daha geliştir o yönünü, başka bi konuya geleyim espiri bile yapıyosan biraz mantıklı yap bari millet biraz gülsün,101 komik olmuş ya 100 desen belki ben de gülerdim de biraz ama olmamış dostum, ama sen çalış bu kafayla belki alırsın 101(hiç bir zaman alınamycak bir not ) bilmem anlatabildim mi 😊 boş boş insanların yazdıklarına da muhalefet olmayın bişey yazmış olmak için de zırvalamayın

lymnl 29.12.2015 17:08

Alıntı:

Onrprnc´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27425)
Öncelikle şunu söyliyim espri mi yaptın 😊 eğer öyleyse cidden olmamış, bence biraz daha geliştir o yönünü, başka bi konuya geleyim espiri bile yapıyosan biraz mantıklı yap bari millet biraz gülsün,101 komik olmuş ya 100 desen belki ben de gülerdim de biraz ama olmamış dostum, ama sen çalış bu kafayla belki alırsın 101(hiç bir zaman alınamycak bir not ) bilmem anlatabildim mi 😊 boş boş insanların yazdıklarına da muhalefet olmayın bişey yazmış olmak için de zırvalamayın

tamam kardeş haklısın, kapatalım konuyu uzamasın daha fazla

mustafa dal 30.12.2015 08:41

slm arkadaşlar bumdan sonrako yapilacak sinavla alakali nerden bilgi alabiliriz

Onrprnc 30.12.2015 14:50

Alıntı:

lymnl´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27427)
tamam kardeş haklısın, kapatalım konuyu uzamasın daha fazla

Ben de biraz fevri konuştum sen de kusura bakma dostum

Mr.Muhendis 30.12.2015 16:28

Alıntı:

mustafa dal´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27431)
slm arkadaşlar bumdan sonrako yapilacak sinavla alakali nerden bilgi alabiliriz

2016 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı

:a025:

pembefiyonk 03.01.2016 16:49

sertifikalarımız nezaman hazır olur ? hala bi duyuru yok

Mr.Muhendis 04.01.2016 08:28

Alıntı:

pembefiyonk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27464)
sertifikalarımız nezaman hazır olur ? hala bi duyuru yok

Bu ay içerisinde bir aksilik olmazsa teslim edilir.

fsmankara 05.01.2016 00:07

herhangi bir açıklama yok ama çok kezde yazmışşınız buraya belgeyi almaya hak kazananların yapması gereken birşey veya hazırlaması gereken evrak var mıdır?

Mr.Muhendis 05.01.2016 07:22

Alıntı:

fsmankara´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27486)
herhangi bir açıklama yok ama çok kezde yazmışşınız buraya belgeyi almaya hak kazananların yapması gereken birşey veya hazırlaması gereken evrak var mıdır?

Dediğim gibi ek bir belge istemiyorlardı. Bu yıl da isteyeceklerini sanmıyorum. İsteseler bile alması, temin etmesi kolay bir belge olacaktır.

fsmankara 05.01.2016 09:22

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27487)
Dediğim gibi ek bir belge istemiyorlardı. Bu yıl da isteyeceklerini sanmıyorum. İsteseler bile alması, temin etmesi kolay bir belge olacaktır.

Teşekkür ederim hocam peki belgeler ne zaman gelir bilgilendirme yaparlar mı yoksa belli tarihleri var mi temin etmek için

Mr.Muhendis 05.01.2016 09:28

Alıntı:

fsmankara´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27488)
Teşekkür ederim hocam peki belgeler ne zaman gelir bilgilendirme yaparlar mı yoksa belli tarihleri var mi temin etmek için

Alıntı:

Önceki mesajımda da dediğim gibi belge istemiyorlar.

Sizin belgeden kastınız sertifikalar ise bu ay içerisinde verilir.

buzahir 14.01.2016 21:21

Bu gün il müdürlüğüne sordum, belgeler mart başı gibi çıkar dediler. Hazır olunca size haber vereceğiz dediler.

pembefiyonk 14.01.2016 22:04

Alıntı:

buzahir´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27580)
Bu gün il müdürlüğüne sordum, belgeler mart başı gibi çıkar dediler. Hazır olunca size haber vereceğiz dediler.

çok geç diil mi :e010:

buzahir 15.01.2016 07:42

Alıntı:

pembefiyonk´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27581)
çok geç diil mi :e010:

Büyük ihtimalle bilgisi yoktu bu konuda, beni başından savmak için söyledi. Baba da çok geldi çünkü ama bakanlık belgeleri ne zaman basarsa dediler sonuç olarak.

Mr.Muhendis 15.01.2016 08:45

Alıntı:

2011 yılında 1 ay içerisinde hazır olmuştu. Bürokratik bir sorun (genel müdür değişikliği, iş yoğunluğu vs.) vardır belki.

robinamed 16.01.2016 10:08

Alıntı:

hocam belgeler bu yıl geç gelecekmiş, belgeler gelene kadar sınav sonuç belgesiyle danışmanlık yapılabilir dedi yetkili

Mr.Muhendis 16.01.2016 13:12

Alıntı:

robinamed´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27584)
hocam belgeler bu yıl geç gelecekmiş, belgeler gelene kadar sınav sonuç belgesiyle danışmanlık yapılabilir dedi yetkili

Hangi yetkili ? İl Müdürlüğü, bakanlık .. ?

robinamed 17.01.2016 00:01

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27585)
Hangi yetkili ? İl Müdürlüğü, bakanlık .. ?

hocam il müdürlüğü

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:39