![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bi sonraki sınava zaten girmem zaten sadece merak ettiğim itiraz Hakkı'nda daha önce olumlu bir şey oldu mu daha önceki yıllarda onu merak ediyorum
|
Alıntı:
Süreç genel hatlarıyla böyle işliyor. İtiraz olmadığı sürece yeniden değerlendirme gibi bir şey olmaz ne yazık ki. Tabi bir de mahkeme kararı olursa... |
sınavı kazanan adaylar hangi evrakları toplayıp verecek onun hakkında bilgi varmı, yoksa herhangi bir şey yapmasına gerek yok onun yerini il tarım yada ilçe tarımdakilermi gönderecek evrakları_?
|
Alıntı:
|
83 zootekni. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesin. İtirazlar umarım olumlu sonuçlanır.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kazanan arkadaşları tebrik ederiyorum.
Arkadaşlar bi dahaki sinav ne zaman olur bi bilgisi olan var mi? |
Alıntı:
|
Ne hikmetse cevap anahtarlarını bir türlü açıklayamadılar.
|
Alıntı:
|
72 almışım bir gün bile bakmadan demek çalışsaymışız en az 90 alırmışısız, kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum da bundan da bişey çıkacağını düşünmüyorum,hadi hayırlısı...
|
Alıntı:
|
cevap kağıdını kontrol ettikten sonra hala itiraz etmeyi düşünenler var mı ?
|
Çalışmadan 72 alan arkadaş, keşke çalışsaydın 101 alabilirdin. Neyse hayırlısı...
|
Alıntı:
|
tartışma konusu açmadan rahatsız olduğum bir konuyu ileteceğim.
burası bir sosyal paylaşım sitesi, elbette herkes özgürce düşüncelerini dile getirebilir. ama önemli olan karşımızdaki insanları incitmeden dile getirmek. Bu sınav zeka testi değildi hiç çalışmadan geçip kalmak zeka seviyesinin ölçüsü değildir. Ülkemizde yapılan sınavların çoğu da zekayı ölçebilecek nitelikte değil. Bu sınavda bilgiden çok yorum gücü önemliydi. Yorum gücü iyi olan çalışmadan da geçebilirdi. çalışıp geçemeyen arkadaşların olduğu bir ortamda çalışmadan geçtim demek pek doğru değildir kanaatimce. ve Sınav günü hasta olduğunu için, kalacak yeri olmadığından direk sınav yerine gelenlerin olduğunu, yol yorgunu olanları, o gün herhangi bir sebepten ötürü morali bozuk olanın, gece geç yattığı için sınavın ortasında halen kendine daha gelememiş vs vs sebeplerden ötürü sınavı iyi geçmeyip geçemeyen arkadaşların olduğu bir ortamda daha özenli cümleler kurmak yararlı olacağı kanaatindeyim. hani danışmanlık konularında empati kısmı vardı yaa. empati kurmak güzeldir sadece çiftçilerle değil tüm insanlarla. Bu yoruma neden üzüldüm yaram mı var Hayır. bende çalışmadan 80 aldım. Bu benim çok üstün zekalı olduğum anlamına gelmez. çevremde danışman arkadaş çok var artık danışman olmadan danışmanlık konusuna istemeden de vakıf oldum tabi yorum ve sallama gibi faktörlerde vardı. empati güzel şeydir.. saygılar |
arkadaşlar kazandıktan sonra evrak gönderme gibi birşey yapmıyoruz dimi, ilk sayfada UTEM e gıdecek evraklardan falan bahsedılmış, 31 aralığa kadar gönderilmesi yazılmış.
|
Alıntı:
|
su ürünleri bölümü mezunuyum afedersiniz bom boş bi ziraat mühendisi diploması
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm arkadaşlar bumdan sonrako yapilacak sinavla alakali nerden bilgi alabiliriz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:a025: |
sertifikalarımız nezaman hazır olur ? hala bi duyuru yok
|
Alıntı:
|
herhangi bir açıklama yok ama çok kezde yazmışşınız buraya belgeyi almaya hak kazananların yapması gereken birşey veya hazırlaması gereken evrak var mıdır?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Sizin belgeden kastınız sertifikalar ise bu ay içerisinde verilir. |
Bu gün il müdürlüğüne sordum, belgeler mart başı gibi çıkar dediler. Hazır olunca size haber vereceğiz dediler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı: