![]() |
Giriş yerleri açıklanmış, Hukuk Fakültesinde giriyorum bende, bayilik sınavında girdiğim okula yaklaşık 5 dakka uzaklıkta olması iyi oldu. Belgelerde fotoğraf yok kendimiz mi yapıştırıcaz yoksa gerek yok mu acaba?
|
Bende hukuk fakultesinde giriyorum,hizli tren garindan nasil gideriz yakin mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Haritadan da bakabilirsiniz, metroda beşevlerde indikten sonra beş dakika kadar uzaklıkta, rahat ulaşabilirsiniz. |
Sağlık Bilimleri Fakültesi bende :)
|
gazi eczacilık fakültesi etilerde kızılaydan nasıl geçerim?
|
Alıntı:
Bir de şu siteden yardım alabilirsiniz: http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx |
Gazi Üniversitesi Ana Kampüsü Ulaşımı (Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, BESYO, Teknoloji Fakültesi, Eczacılık Fakültesi)
Otobüs ile yukarıdaki fakültelere kayıt yaptırmak için gelen adaylar Ankara Şehirlerarası Terminali (AŞTİ)'ye ulaştıktan sonra metroya binerek Beşevler durağında inmelidir. 10 dakika yürüme mesafesinden sonra Beşevler metrosundan Gazi Üniversitesi Ana Kampüsüne ulaşabilirsiniz. Uçak ile gelen adaylar Havaalanı çıkışı sonrasında Belko Air otobüslerine binerek Gazi Üniversitesi durağında inebilir. (Otobüs ücreti 8 TL'dir) Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsüne Ulaşım (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Hukuk Fakültesi) Ankara Otobüs terminaline ulaşan adaylar terminalden -AŞTİ durağından- metroya binerek Beşevler durağında inmelidir. Gazi Üniversitesi Beşevler Kampüsü hemen metro çıkışı karşısında 1 dakikalık yürüme mesafesindedir. Uçak ile gelen adaylar Havaalanı çıkışı sonrasında Belko Air otobüslerine binerek Gazi Üniversitesi durağında inebilir. (Otobüs ücreti 8 TL'dir) Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Ulaşımı Şehir dışından kayıt için gelen adaylar için en kolay ulaşım İletişim Fakültesine aittir. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Otobüs terminalininin çıkış yaptıktan sonra hemen yolun karşısında bulunmaktadır. Uçak ile gelen adaylar Belko Air otobüslerine bindikten sonra AŞTİ (Otobüs terminalinde) inmelidir. Terminalden indikten sonra merdivenlerle üst yola çıkıp yolun karşısına geçmelidir. Gazi İletişim Fakültesi hemen yolun karşısındadır. |
Giriş belgesine bakınca ilk girişte sınava telefon ve teknoloji aletleri alınmamaktadır diyo da biz başka şehirden gidiyoruz ankaraya mecburen telefonumuz yanımızda biz napabiliriz bu durumda ?
|
Alıntı:
|
su ürünleri mühendisleri bu sınava girebiliyor muydu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Giris belgesinde fotoğraf yok bir problem olur mu
birde belgeleri onaylatma islemi yapilmiyacakmi acaba bilgilendirirseniz sevinirim |
Alıntı:
|
BU BELGEYİ ZİRAAT MUH OLMAYAN BIRINE KIRALAYA BILIRMIYIZ ?
|
Alıntı:
|
Sınav sorularına itiraz süresi devam etmektedir. Yanlış olduğunu düşündüğünüz soruları bildirebilirsiniz.
|
tarım ekonomisi mezunuyum serbest danışman kaç tane çifçi alabilir yardımcı olbilimisiniz
|
Alıntı:
Son soru-cevap. |
Hocam bizleri bir çok konuda bilgilendirdiginiz için çok tşk ederim....hocam tarımsal yayım sınavın da puanlama sistemi nasıl yapılıyor..her bir soru 1 puan mi
|
Alıntı:
|
danışmanlık hizmetini sadece mezun oldugumuz bölüm alanındamı verebiliyoruz? mesela su ürünleri mezunu hayvan yetiştiriciliği veya bahçe bitkileri alanında hizmet verebilirmi?
|
Sınav sonuçları 23 Aralık 2015 Çarşamba günü saat: 17.00'dan itibaren yayınlanacaktır.
|
danışmanlık sertifikamızı nasıl kiralayabiliriz?
|
Alıntı:
|
Sonuçlar açıklandı arkadaşlar 78 aldım, kazanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
|
SONUÇLAR aciklandi 81 almisim bu belgeyi nezaman aliriz il müdürlüğünde n
|
tebrikler arkadaşlar umarım her şey istediğiniz gibi olur =)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
69 la kldm nedim bilmiyorum
|
Alıntı:
Bir de yarın cevap kağıtları yayınlanacakmış. Eğer 70+ aldığınızdan emin olursanız itiraz edin. |
Alıntı:
|
82 bekliyordum 68 aldım ve kaldım. yalnızca benim için değil 75 bekleyip 69 ile kalan 74 bekleyip 60 ile kalan 73 bekleyip 66 ile kalan arkadaşlarımda var. itiraz hakkında bir sonuç elde edebilir miyim sizce ? yani daha önce böyle durumlarla karşılaşıldı mı ve sonucu nasıl oldu ?
|
83 aldım kazanan herkesi tebrik ediyorum.i tiraz edecek arkadaslarada iyi haberler gelmesini diliyorum. sertifikamızın nezmn hazır olduğunu nasıl öğreneceğiz?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Hocam peki daha önce bu itirazlar ile ilgili olumlu Bi sonuç elde edilmiş mi bir bilginiz var mı bu konuda ?
|
hakikaten bir sorun var gibi sanki bazı sonuçlarda ben de emin olduğum halde beklediğimden 5 puana yakın düşük geldi. almasına aldım ama yine de sorun var gibi
|
Belgeleri nasıl alıyoruz? Kazananların bundan sonra takip edecekleri süreçler neler?
|
Alıntı:
|
Cevabını hatırlayamadığım soruları yanlış olarak saydığım, en fazla 20 yanlışımın çıktığı sınavdan 69 doğruyla kalıyorum. İtiraz ücretide 35 Tl. Yazık.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:34 |