![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zaten ticaret risk işidir.Ya çıkarsın ya batarsın. Çekirdekten yetişmeyen bir adamada 30 yaşından sonra ticaret yaptıramazsın.
|
merhaba arkadaşlar bu sınavın geçme notu kaçtı hatırlayanınız var mı acaba?
|
Alıntı:
50 sorunun 35 ini yapmanız gerekir... |
merhaba Arıcılık mezunuyum ve Botanik dersi aldım.bununla birlikte bayilik sınavı başvurusu yapabilir miyim?
|
Alıntı:
Botanik dersi almak "bitki sağlığı ile ilgili ders almış olmak" şartını sağlamaz. Yine de arayın sorun isterseniz. |
nereden nasıl öğrenebilirim?bir bilginiz var mı?
|
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar başvuru dilekçesinin örneği var mı ?
|
Alıntı:
Müdürlüklerde matbu evrak vardır. Yoksa da "8 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan .... sınavına girmek istiyorum." gibi bir şey yazmanız yeterli olur. |
il müdürlüğüne mi başvuracağız illa yoksa ilçe müdürlüğü de başvuru kabul ediyor mu? teşekkürler.
|
Alıntı:
|
sınava girecegiz degilmi başka bi egitim felan yok bu konu hakkında bilginiz varmı acaba bide sınava çalışmak için kitap nerden bulabilişriz ne kadar faydası olur?
|
Alıntı:
|
Arkadaslar milli eğitim bakanlığından parasını alabilen oldu mu?
|
Alıntı:
417 50 70 / 42 03 - 42 14 numaralarından sizlerde öğrenebilirsiniz arayıp sormakta fayda var. Bu sınav iptali prosüdürünü bilen varmı veya nerden ulaşabiliriz. En son nezaman ödenmesi gerekir ücretlerin ona göre hukuksal hakkımızı kullanalım. Sonuçta kimse parayı gidipte elden yatırmadı. Direk sınav adı seçerek yatırıyorsun bankaya seninde hesabına o şekilde düşüyodur. kimin yatırdıgını bulamıyoruz gibi aptalca bir cevap kabul etmiyorum kimse kusura bakmasın. |
Soyledıklerınız de çok haklısınız bilgi için de teşekkür ederim.
|
İyi geceler başvuru bilgilerimi doldururken karşıma diploma tarihi / diploma no diye bir kısımla karşılaştım elimde diploma bulunmamakta geçici mezuniyet belgesi var belgeyi aldığım tarihi diploma tarihi diye girdim lakin diploma no ya ne yazacağımı bilemedim yardımcı olursanız sayı diye bir kısım var onumu yazıcağım sanki o değilmiş gibi ama yazıcak başka bişeyde yok arada kalıdım şimdiden teşekkürler
|
Alıntı:
|
İptal edilen sınavın ücretini alamayanlar;
10.11.2013 tarihli iptal edilen sınav için ücret yatıran adayların dikkatine |
Merhaba;Mr.Mühendis.Ben de şunu merak ediyorum sınav başarı puanı ne zaman 60'dan 70'e çıkarıldı bu konuyla ilgili bir yönetmeliğe ulaşamadım. Saygılar.
|
Alıntı:
|
ders notları açılmıyor maalesef
|
Alıntı:
|
İlgililerin dikkatine !
Harç yatırılması ve MEB üzerinden başvuru yapılması için son tarih 14 ŞUBAT... |
parayı yatırdıktan sonra meb den kayıt yapabılen oldumu acaba?????:e010:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
resimli antımdakı gibi baba adına www.ziraatçiyiz.biz yazdım ne olacak şimdi
|
arkadaşlar sınava giriş belgesini alan oldu mu acaba? 24.022014-07.03.2014 tarihleri arasında mebin sitesinden alınabileceği duyrulmuştu bugün siteye girdim herhangi bişey bulamadım.
---------- Mesaj eklendi (17:00) ---------- Önceki mesaj (16:59) ---------- bi de önnceki sınava başvru yapıp parasını geri alan oldu mu? ben ziraat bankasına gittim herhangi bi ücret iadesi alamadım |
Sınav giriş belgemiz MEB'in sitesinden bugün belli olmayacak mıydı? Ben bulamadım da. :e010:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
1-Başvuru ili "İSTANBUL" seçtim. sınav giriş belgesini başka bir ilin GTHB İl müdürlüğünde onaylatabilir miyim ?
2- Başvuru belgesini GTHB İl müdürlüğünde mi onaylatmak gerekiyor yoksa İlçe de olabiliyor mu ? 3- ben 31.01.2014 e kadar hiçbir başvuru yapmadım : ( . Fakat şubatta paramı yatırıp başvuru yaptım .Sınava giremeyecek miyim acaba . Benim gibi yapan şaşkın var mıdır? |
Alıntı:
3) Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı protokole göre normalde "internet başvurusu" dahi yapamamanız gerekiyordu. Şayet sınava giriş belgeniz varsa sınava girmeye de hakkınız var demektir. |
Evet sınav giriş belgem var . (henüz onaylatılmamış)
Umarım ben ve eğer benim gibi yapan arkadaşlarımız varsa sorun yaşamayız. Hızlı ve bilgilendirici cevabınız için teşekkür ederim . İyi çalışmalar |
Bağlantı bozuk çıkıyor , sistem mi yok benim başvurumda mı sorun var acaba :( kaç haftadan beri çalışıyorum umarım hata siteden kaynaklanıyordur.
---------- Mesaj eklendi (12:34) ---------- Önceki mesaj (12:32) ---------- Alıntı:
|
sınava giriş bilgileri sayfası açılmıyor
meb in sitesinde duyurular kısmında sınava giriş linki aktif olmuş fakat tc kimliğimi ve doğum tarihimi giriyorum(defalarca) tamam a bastığımda sayfa görüntülenemiyor diyor. alabilen oldumu bilgilerini. Sorun meb in sitesinde mi bende mi anlayamadım ?:confused:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bugün sınav giriş belgemin çıktısını alıp il müdürlüğüne gittim. Ne yazıkki sınava giremiyorum. Tabi bunda kendimde de suç buluyorum yeterince araştırmadığım için. bir de Sağolsun bakanlıktaki sayın memurlardan öğrendimki gidip banka gişesindeki adama ben sınava girmeyeceğim dediğimde sınav parasını geri alabilecekmişim. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 15:38 |