![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
il mudurluklerıne basvuru snrası ınternet uzerın den herhangı bır ışlem yapmak gerekıyor mu
|
Alıntı:
|
bakanlığın temel müdürlükleri daire başkanlarının görevleri bölümünden 4 soru çıkacakmış acaba mevzuatın içinde var mı bilgi ? nerden çalışacağız?
|
ben ziraat 3. sınıf öğrencisiyim tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına başvuru yapabiliyormuyum?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
sınavdaki tüm soruları bu mevzuat başlığının altındaki 5 tane linkteki belgelerdenmi gelecekyani bu 5 linktenmi sorumluyuz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Selamünaleyküm, Tarım önlisans mezunları da başvuru yapabiliyor mu? Açıklamada bulamadım?
|
Alıntı:
Evet. Detaylı açıklamayı Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S) konusunda bulabilirsiniz. |
Biri bana başvuru formunu yollayabilir mi? pdf. den alamıyorum.
|
Alıntı:
|
Herkese merhaba . Bu sınav icin elinde herhangi bir not bulunan var mı acaba ? Kitabın gelmesini bekliyorum o esnada biraz çalışmam gerekiyor sınava az bir Zaman kaldı :) yardımcı olursanız sevinirim
|
Tarım Mevzuatı
Selamun Aleyküm arkadaşlar danışmanlık sınavında çıkan tarım mevzuatı konularının ele alındığı ders notu elınde olan var
|
Alıntı:
İlk sayfadan ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak bakanlığın sitesinden, resmi gazeteden bakabilirsiniz. |
selam hocam..müdürlükten kitap siparişi verdim ve kitap elime ulaştı ama sorulacak soruların tümü ve konuları bu kitapta mevcut mu ? tşk ederim
|
Alıntı:
Bakanlığın Genel Müdürlükleri/Daire Başkanlıklarının Görevleri Yönetmelik, Tarım Mevzuatı Sadece bunlar eksik. |
Tarimsal danismanlik sinavi icin notu olan varvmi?
|
Alıntı:
|
merhaba, sn yetkili paylaşımlarınız için teşekkür ederim öncelikle. bi sorum olacak, sayfanızda vermiş olduğunuz notlar sınav için yeterli mi? ekstra kaynak almam gerekir mi? çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Yeterli değil. Onlar sadece mevzuat ve çıkmış sorular. Utem'den kitap alabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Görevlere vs.ye bakanlığın, genel müdürlüklerin web sitesinden bakabilirsiniz. |
merhabalar bu 2014 sorularının cevapları kırmızı ile yazılmış bunun cevap anahtarlısı yok mu acaba böyle heyecan vermiyor :)
---------- Mesaj eklendi (23:51) ---------- Önceki mesaj (23:34) ---------- Alıntı:
|
admin kardeş çıkmış sorularda en son yapılan 2015 mayıs sınav sorularını goremedım ?
|
Alıntı:
|
Utem'in kitabında eksik konular nedir?
|
Alıntı:
|
ösym sınavları gibi kalem silgi verilecek mi yoksa biz mi getirecez ve sınav puanlaması nasıl yapılıyor 4yanlış 1doğruyu götürüyor mu ?
|
Alıntı:
|
GTHB Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Giriş Belgesi
GTHB İl Tarım Müdürlüklerine 06.12.2015 tarihli sınav için başvurularını yapan adaylar, sınav giriş belgelerini 30.11.2015 Pazartesi günü saat: 10.00'dan itibaren bu sayfadan T.C. Kimlik Numaraları ile alabileceklerdir. http://gazisem.gazi.edu.tr/posts/vie...belgesi-140949 |
arkdaşlar bu yönetmelık ve mevzuat kısmından cıkacak sorular için ilk sayfadaki linkler yeterli gelirmi,
|
Alıntı:
|
Sınav giriş belgeleri bugün 10'dan itibaren yayınlanacaktır.
|
Sınav giriş belgeleri Bugün (30.11.2015 Pazartesi) Saat: 15.00'dan itibaren bu sayfadan alınabilecektir.
5 saat ertelemişler. |
Merhabalar ,
Sınav salonuna girerken yanımızdaki eşyalarımızı (çanta vs.) bir yere bırakabiliyor muyuz? |
Alıntı:
Geçen yıl girenler binadaki/salondaki görevlilere bırakabileceğinizi söylüyor. |
sınav yerleri açıklanmış giriş belgesi çıktısını biryere onaylatmamız gerekiyormu?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 01:32 |