Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Tarım Haberleri (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=4)
-   -   2016 Yılı Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Eğitimi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12662)

fikriyezafer 04.01.2016 19:09

Alıntı:

anlsygn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27458)
Arkadaşlar sigortacılığa giriş dersi ile ilgili ders notları bularak burada genel kavramlara bakmanız yeterli olur diye düşünüyorum. Ör: Lehdar nedir? Risk ve Tehlike nedir. Sigorta Hukuku gibi genel kavramlara bakmanız yeterli olacaktır. Kontenjan ile ilgili ne söylesem yalan olur ama muhtemelen ikametinizin bulunduğu ilden kont. yoksa girmenizin bir anlamı da olmaz ama kesin bilgi için segemle görüşün derim.

pekı zıraat muhendıslerıne sorulacak alan soruları her muhendısın kendı alt programları ıle ılgılı sorularmı olacak bır bılgınız varmı

muntakim 05.01.2016 12:29

Alıntı:

fikriyezafer´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27485)
pekı zıraat muhendıslerıne sorulacak alan soruları her muhendısın kendı alt programları ıle ılgılı sorularmı olacak bır bılgınız varmı

evet ben de onu merak ediyorum. alan bilgisi, ziraat mühendisliği nin alt bölümlerinden mi sorulacak yoksa ziraat mühendisliği nin genel ortak konularından mı sorulacak? ikisi de çok kapsamlı. alan bilgisi konularına dayalı ders notları mevcut mu

fikriyezafer 05.01.2016 18:22

ben gecen sene rahatsızdım soruları görmek ıcın gırdım alanım toprak benım hem toprak gübreleme vardı hemde bahçe bıtkılerı vardı sebze ve meyvecılık bunarda ureme m 20 cesıt falan vardı asılama falan dıı acaba başka eksper arkadslar varmı bıze bu konuda yardımcıı olacak bir meslektaşımız yokmuu bu sıtede:(

anlsygn 05.01.2016 23:00

Arkadaşlar dediğim gibi zirrat-tarım ile ilgili hem hatrladığım soru yok hemde ben de çok araştırdığım halde soru sorulabilecek alanın çok kapsamlı olduğu dışında birşey öğrenememiştim ama sigortacılık ile ilgili bölüm daha spesifik. Sadece oraya çalışın yapabileceğiniz bundan daha iyi birşey yok bana kalırsa. Gercekten çok yardımcı olabilmek isterdim onun dışında.

muntakim 06.01.2016 11:44

Alıntı:

anlsygn´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 27499)
Arkadaşlar dediğim gibi zirrat-tarım ile ilgili hem hatrladığım soru yok hemde ben de çok araştırdığım halde soru sorulabilecek alanın çok kapsamlı olduğu dışında birşey öğrenememiştim ama sigortacılık ile ilgili bölüm daha spesifik. Sadece oraya çalışın yapabileceğiniz bundan daha iyi birşey yok bana kalırsa. Gercekten çok yardımcı olabilmek isterdim onun dışında.

sayın anlsygn, gerçek anlamda yardımcı olmak istediğinizden eminiz, bundan ötürü teşekkürlerimi şahsım adına bir borç bilirim. sizler gibi bu sınava girme imkanı bulmuş diğer değerli arkadaşlarımızın samimi paylaşımlarına da ihtiyacımız var. bu hususta yardımlarını esirgemeyen herkese ilgilerinden dolayı saygılarımı sunarım.

esma tezel 07.01.2016 22:22

ön eleme sınavı ile ilgili bildiğiniz ya da hatırladığınız sorular var mı?

burak4452 08.01.2016 00:33

pekı calısmamız gereken konuları veya soruları nereden bulabılırız...

Basakduran 09.01.2016 23:03

Arkadaşlar lütfen konu hakkında bilgisi olan sınavlar ve sorular konular hakkında bilgi verebilir misiniz

Süleyman Şen 11.01.2016 15:10

Segem bitkisel ürün Sigortaları eksperliği ön eleme sınav soruları veya konuları nelerdir?

---------- Mesaj eklendi (15:05) ---------- Önceki mesaj (14:59) ----------

Merhaba iyi günler; Segem bitkisel ürün Sigortaları eksperliği sorularını arıyorum. En azından ne tür sorar ve konular çıkıyor ayrıca nerden bulabiliriz.Söyledikleriniz sadece sigortacılık derken afaki kalıyor. Ziraat in hangi onları ve nasıl sorular, sigortacılığın hangi alt konuları ve başlıkları gibi örneğin. ..teşekkürler.

---------- Mesaj eklendi (15:10) ---------- Önceki mesaj (15:05) ----------

Segem bitkisel ürün Sigortaları eksperliği çıkmış soruları nerde bulacagimizi bilen arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi?Teşekkürler.

veli07 11.01.2016 19:54

Arkadaşlar ben iki sınavın çakışması durumunu hem bimere yazdım hemde tarsimin iletişim bölümünde bulunan bilgi formuna gönderdim.Sizlerde gönderin bence bakanlığın yapmış olduğu sınavı değiştiremeyiz ama tarsimin eğitimini 1 gün öne aldırabiliriz diye düşünüyorum.Bu ziraat mühendislerinin işi hep ters mi gidecek hiç mi yüzü gülmeyecek

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 22:52