![]() |
elinizde bu sınavla alakalı ders notları var mı
|
Kitap siparişi vermeyi düşünenler iş günlerinde sipariş vermesi durumunda (utem formunun doldurulması) UTEM aynı gün kitapları kargoluyor 1 gün içerisinde elinizde oluyor.
|
Alıntı:
|
Başvurular BUGÜN itibariyle başlamıştır.
|
Sınav başvurusu için bankaya para yatıracaktm banka 70 tl ve 31 tl havale ucretinden bahsetti.Fakat başvuruda havale ücreti olmaksızın sadece 70 tl yazıyor. Doğruluğunu öğrenmek için sizden haber bekliyorum.
|
Alıntı:
|
ÖNEMLİ
Adaylar 70 TL sınav ücretini Halkbankası'nın herhangi bir şubesinden havale ücreti ödemeksizin Kurumsal Tahsilat hesabına, sınavın adı verilerek (Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı) elden yatıracaklardır. EFT, Havale yada ATM aracılığı ile yatırılan ücretler dikkate alınmamaktadır. Ücret yatırırken sorun yaşanması durumunda banko görevlisine "Ödeme ekranı, Kurumsal Tahsilat->Üniversiteler->Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı menüleri altında yer almaktadır" ifadesini iletiniz. |
ADmin kardeş bu sınav nıçin sadece ankara da yapılıyor masraf 300 tl cıvarı oda kalacak yer bulmama ragmen işsiz adam para mı basıyorda ankaraya gidecek sınava girecek kooperatifler gibi bölgesel şubelerde yapılmıyor
|
Merhabalar, facebook da 60 tl ye satılan kitap var, onu almaya gerek varmı. Yoksa burada ÖZET halde, kanunlar, tebliğ ve yeterli diğer bilgi güncel halde bulabilirmiyiz ?
|
Alıntı:
Alıntı:
Hayır, gerek yok. Daha iyisini UTEM, 4'te 1 fiyatına satıyor. O kitabı alın, bir de burada verdiğimiz mevzuatlara, çıkmış sorulara çalışın. Yeterli gelir. |
Kitap siparişi verenler kargolarını buradan takip edebilirler: http://www.utem.gov.tr/?page_id=2919
Listede adınız çıkmıyorsa UTEM'le iletişime geçiniz. |
Bu belgeleri götürürken diplomanın aslını götürmek zorundamıyız acaba fotokopi filan götürsek olmaz mı ?
|
Alıntı:
|
admin kardeş sınava gireceğimiz yerlerin açıklanması ne kadar surer
|
Alıntı:
|
657'ye tabi olarak kamu kurumunda çalışıyorum. Memur olarak çalışırken tarım danışmanlığı yapabilirmiyim. Ona göre sınava gireceğim. Cevaplarsanız sevinirim.
|
Alıntı:
|
Sinav icin basvuru formunu gidecegimiz mudurluk mu verecek ? Ve basvuruyu tarim il mudurlugune mi yapacagiz
|
Sınav Ankara'da tam olarak hangi semtte hangi kampüste yapılıyor? Ankara otogarına uzaklığı nedir?
Ankara Otogarı'ndan sınavın yapılacağı yere giden servisler var mı? Turizm şirketlerinin servisleri ya da özel servis, dolmuş? Taksi ile gitsek uzak mı? Yabancısıyız kazık yemeyelim birde. Bilgilendirirseniz sevinirim. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Başvuru formuna şuradan ulaşabilirsiniz: http://www.tarim.gov.tr/EYYDB/Belgel...a_esaslari.pdf (Sayfa 14'ten itibaren)
Ek1: Merkez birimlerinde çalışan personel için düzenlenecektir Ek2: Kamuda çalışan personel için düzenlenecektir Ek3: Kamu dışında çalışan kişiler için düzenlenecektir. |
Tarimsal yayim ve danismanlik sinavi ders notu olan varsa atabilir mi
|
Alıntı:
|
sınava katılmak için çalışma şartı var mı?başvuru formlarında çalıştığı yerler gibi şeyler gördümde
|
Alıntı:
|
Bu arada arada bir yazıyoruz takip ediyoruz vs ama burayla ilgilenen tüm arkadaşlara da teşekkür ederim
|
Halen konulara çalıştığım için geçmiş yıllarda çıkan sorulara göz atmadım, daha öne sınava katılan arkadaşlara bir sorum vardı. Aynı ya da benzer soruları soruyorlar mı geçmiş yıllarda çıkan? Çünkü içeriğe baktığımda sorulabilecek çok fazla farklı şey bulunmuyor.
|
Alıntı:
|
Tarım mevzuatı ile ilgili ders notu var mı?
|
Alıntı:
|
Ilce mudurluklerine basvuru yapabiliyormuyuz
---------- Mesaj eklendi (23:59) ---------- Önceki mesaj (23:57) ---------- Ben calismiyorum basvuru formundan hangisini doldurucam bilgilendirirseniz seviniirim |
Alıntı:
|
Ilce tarim mudurluklerin başvuru yapabilirmiyiz
|
Alıntı:
|
Tesekkur ederim
|
Başvuru için mezuniyet belgesi yeterli oluyor mu arkadaşlar?
|
Alıntı:
|
Merhaba,
Ben kamu dışında hatta okuduğum ziraat müh. çok farklı bir sektörde çalışıyorum (özel sektör) ve bu sınava girmek istiyorum ek 3 ile mi başvuru yapacağım acaba ? Bilgilendirirseniz memnun olurum, teşekkürler. DÜZENLEME : Mesajımı silemedim ama sorumn cevabını ilk sayfa da ek 3 ile olduğunu gördüm, teşekkürler. |
Merhaba. Ben 4 kasımda askerliğe başlıyorum.Ay sonunda usta birliğim olan Ankara'ya geçicem.6 aralık ta Ankara'da olucam ama asker olacağım için sınava girmeme izin verirler mi?Yani askeri kimlikle sınava katılma durumu olabilir mi?
|
Çalışabileceğimiz bir kitap önerebilir misiniz?
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:24 |