![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Mr.Mühendis,
Zirai ilaç bayilik sınavının genelde yapıldığı okulu veya okulları biliyor musunuz ? Konuya çok hakimsiniz de okullar hakkında bir malumatınız var mı diye sormak istedim. Teşekkürler. |
Alıntı:
Bu yıl sınavı Ankara Üniversitesi yapacağı için önceliği kendi fakültelerine verecektir. Ancak, şöyle bir durum var. 27 Mart'ta ÖSYM birçok bina ve salonda YDS'yi yapacak. Sınav yapacağı dersliklerde bir gün önceden başka sınav yapılmasına izin verir mi bilmiyorum. Belki bu nedenden dolayı kendi fakültelerinde yapamayıp, uygun salonlarda (mesela çevre liselerde) yapabilirler. Şahsi görüşüm; büyük ihtimalle kendi fakültelerinde yapacaklardır. |
Çok teşekkür ederim ilginize.
İyi çalışmalar. |
Yanlış doğruyu götürüyor mu? Ayrıca konulara çalışabileceğimiz wep sayfası var mı?
|
Alıntı:
Ders notu: http://www.ziraatciyiz.biz/zirai-ila...ari-t9976.html |
Bayilik sınavı geçme notu belli mi 80 soruda 70 mi almamız gerekiyor
|
Alıntı:
|
yani 80 soruda 56 doğru mu yapmamız gerekiyor? puan ile doğru sayısı aynı mı kafam karıştı :)
|
Alıntı:
|
Sınav giriş belgelerini bugün itibariyle sistemden alabilirsiniz. Muhtemelen gün içerisinde yüklenecektir.
|
sınava giriş belgesini çıkardım ama fotografım bulunmuyor bir problem olur mu yardımcı olursanız sevinirim
|
Alıntı:
Telefon: (312) 222 05 39 / 222 05 40 Faks: (312) 222 05 31 E-Posta: asym@ankara.edu.tr |
Tesekkur ederim
|
İyi günler Ankara garından Ankara üniversitesi tıp fakültesi morfoloji binasına nasıl gidebilirim
|
Alıntı:
http://i.hizliresim.com/LAbjDb.png |
Teşekkür ederim
|
Sınava 2 gün kaldı, çalışmalar ne durumda arkadaşlar. Herkes kapanmış durumda sanırım :) 2008 - 2009 yıllarında düzenlenen 100 soruluk sınavları baz aldığımızda diğer yıllara nazaran bu yıl yapılacak sınava daha yakın gibi görünüyor içerik anlamında. 2015 ise diğer tüm yıllardan biraz daha sıkıntılıydı, umarım soruları hazırlayan komite hakkaniyetli davranır.
|
Merhabalar,
Kendi adıma ciddi bir şekilde çalıştığımı söyleyebilirim. İşe, geçmiş yıllarda çıkan sınav sorularını çalışarak başladım. Sorular bitince, " oldu bu iş, çok şey biliyorum " Havasına girdim, sonra yavaş yavaş konulara çalıştıkça, konuların içine girdikçe ne kadar az şey bildiğim ortaya çıktı. şu anda " Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir. " psikolojisindeyim. konuların dolayısıyla sorulabilecek soruların ucu bucağı yok. Allah yardımcımız olsun. |
Herkese başarılar.
|
Sınavınız nasıl geçti arkadaşlar ?
|
2016 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi
Hocam diğer arkadaşların Nasıl geçti bilmiyorum ama benim pek iyi değil. Şu ana kadar çıkmış sorular ile kıyaslandığında yönetmelikler hariç diğer sorularda level yükseltmişler bir de sanki eşit bir dağılım yok gibi geldi bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Alıntı:
|
Zaten bu konuyu anlamak zor biraz. Eczacı Mezun oluyor kendi işyerini açıyor. Diş hekimi mezun oluyor. Kendi işyerini açıyor. Avukat baroya kayıt olup işyerini açıyor. Ama nedense biz sınava giriyoruz.
41 tane latince vardı sınavda ve sınavdan çıkıpta iyi geçen kimse yok. Çoğunluk düşüşte bayilik hakkında sorulan sorular mantıklıydı güzeldi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir odamız var oda bu konuda pek bir şey yapmıyor. Olmadı Bütün arkadaşlar toplanıp kendimiz verelim. AYM ye herkes biraz yardım etse bence olur bu iş. |
Alıntı:
|
Hatırladığım sorular etiket sorusu vardı. Rodentisit mollosisit herbisit fungusit. Bunların etiket sıralaması vardı. Aklımda sorular var ama tam olarak hatırlamıyorum..
|
Alıntı:
Yusuf bey bu soruyu da herkes yapmıştır zaten. Pembe-Pembe- sarı-açık yeşil. Neyse geçmiş olsun hepimize. ---------- Mesaj eklendi (11:03) ---------- Önceki mesaj (10:57) ---------- Alıntı:
İşte o yüzden biz birlik olup kendi haklarımızı savunmamız gerekli diye düşünüyorum. |
Haber verme bağlamında bizden yardım istenirse her zaman için destek oluruz.
|
Teşekkür ederiz.
Bu söylediğim basit olandı. Yanlış yapanda çoktu hocam. Ama çoğunluk zordu. Basit olarak benim görüşüm 10 tane filan basit soru vardı.
---------- Mesaj eklendi (13:26) ---------- Önceki mesaj (13:24) ---------- Tam hatırlamıyorum ama 80ml 20gr ilaç kullanıp ne kadar hazırlanır gibi bir soru vardı |
Sınavı zorlaştırmak hiç bir şeye çare olmayacak. Galiba farkında değiller. Çözüm, herkesin dediği gibi bu meslek gurubundaki insanlara bu hakkın mezun olduğu anda verilmesi.
|
Elma iç kurdu larva döneminde hangi tırtıla benzer böyle bir soru vardı. Şıklarda gerçek tırtıl ve yalancı tırtıl vardı hangisi cevap
|
Alıntı:
|
Rezillikten başka bir şey değildi. O kadar masraf emek sonuç hüsran. Şu yapılan sınavın yeterlilik anlamında hiç bir yararı yok. Ya bir yıl bayide çalıştım, bir kez dahi şu sınavda sorulan şeylere muhatap olmadım. Utanıyorum gerçekten böyle bir sonuçtan dolayı.
|
Alt tarafı küçük bir yer açıp, çiftçi amcamlara ilaç satacağız ( aslına bakılırsa, nerede açarım ? Satabilir miyim ? Satamaz mıyım ? Beni kim bulur ? Gibi kafada O kadar çok soru varken, bir de üstüne üstlük bu kadar zor bir sınavdan geçiyoruz. )
Sınavı geçince, " Tarım il müdürü " olmuyoruz değil mi ? Yanlış bilmiyorum yani, alt tarafı ilaç satacağız. Biri beni aydınlatabilir mi acaba ? benim bilmediğim başka konular mı var ? Ziraat ilaç bayileri ayda milyonlar mı kazanıyorlar ? Neden yenileri açılsın istenmiyor ? Hayır bir sınav neden bu kadar zor olsun ve niye ? Sabahtan beri eşekten düşmüş gibiyim. Bence, gelmiş geçmiş en zor sınavdı. çalıştım da, Ispanağa kadar inememişim mesela. Son olarak, Sınavda başarılı olabilenleri can-ı gönülden tebrik eder, bu vesileyle sitemizin 7. yılını kutlar, daha nice nice 7 yıllar dilerim. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:22 |