![]() |
Sonunda beklediğimiz haber geldi.
|
Yardım DANIŞMANLIK SINAVI
Arkadaşlar bir sitede yapılan bı duyuru var danısmanlık sınavı ıcın
Öğrenim durumunu gösteren belge. Tarımla ilgili lisans mezunları için lisans diploması esas alınır. DİYOR biz önlisans mezunları sınava giremiyecekmıyız :( |
Alıntı:
http://www.ziraatciyiz.biz/tarimsal-...lar-t8265.html |
UTEMDEN kitap ne kadar sürede geliyor acaba bilginiz var mı? Yalnızca o kitap sizce yeterli olur mu?
|
Alıntı:
|
ankara utemde bu kitabı gidip elden alabilirmiyiz ayrıca başvuruları tam olarak nasıl yapacağız başvuru ücretini yatırdıktan sonra ildeki tarım il müdürlüklerindenmi başvuru yapıcaz ilaç bayiliğindeki gibimi işlicek süreç yoksa uteme şahsen gitmekmi gerekiyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kitap parasınıda başvurular başladıktan sonra mı yatırabiliyoruz
|
Alıntı:
|
selamlar.ben manısa celal bayer unıv alaşehır myo kooperatıf bölum mezunuyum bu sınava bende gırebıliyormuyum.ayrıca önceden bölümun adı tarımsal kooperatiftı sımdı yenı ısmı kooperatıf oldu
|
Alıntı:
Evet, girebilirsiniz. |
merhabalar ben bireysel danışmanlık hakkında bilgi almak istiyorum sınavdan sonra kendi işimi kuracagım bu konuda tercübeli sizler veya tanıgınız kimse varsa söyleyebilirmisiniz onla iletişime geçmek istiyorum
|
Alıntı:
İlanları takip edebilirsiniz: http://www.ziraatciyiz.biz/ziraat-mu...nlari-f83.html Veya ilan verebilirsiniz: http://www.ziraatciyiz.biz/ariyorum-f98.html |
Alıntı:
|
matbu başvuru formunu gıda tarıumdan mı verecekler bize ücreti yatırınca ?
birde gıda tarımdan başka biryere gitmemiz gerekiyor mu il tarım ve hayvancılık müdürllüğü gibi ? |
Alıntı:
|
Yaw arkadaşım benm anlamadgm mezun olmadığım için sinava giremiyecegm yani bilgisi olan var??
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ben açıköğretim önlisans laborant ve veteriner tekniker mezunuyum sınava girebiliyomuyum.
|
Alıntı:
|
matbu başvuru formunu nerden bulacağız bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz
|
Alıntı:
|
Merhaba ben 5 önce mezun oldum sınava girmek istiyordum ama ''ğ'' maddesinde 5 yıl bir yerde çaılşmamız gerek mi diyor tam olarak anlamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
2015 tyds
arkadaşlar ''Sınava müracaat için Başkanlıkça hazırlanan matbu başvuru formu'' bu formu nerden nasıl alacağız.
|
Alıntı:
|
basvuru yapamıyorsun
|
Alıntı:
|
Tarımsal yayın ve danışmanlık Kitabı'nı nerden bulabilirim ?
|
Alıntı:
|
Merhaba. Süt ve Besi Havyancılığı bölümü mezunuyum. Başvuru işlemini nasıl yapacağım. Başvuruyla ilgili belgeler bulunduğumuz ilden posta yoluylamı gönderilecek? Yoksa Ankaradan mı başvuru yapmamız gerekecek? Anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
|
Alıntı:
Size en yakın il müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. |
Merhabalar, bu matbu başvuru formunu başvuru noktasından mı alıp dolduruyoruz?
|
Alıntı:
İl müdürlüğünde vardır. Başvuru için gittiğinizde orada doldurursunuz. |
Yardım Danışmanlık Sınavı
Arkadaşlar Ben şimdi Başvuru yapacamda
1: Sınava müracaat için Başkanlıkça hazırlanan matbu başvuru formu, Bu nerden alınacak ? |
Alıntı:
|
ercıyes unıversıtesı laborant ve veterıner saglık bolumu mezunuyum tarımsal danısmanlıga gırebılıyormuyum
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 11:25 |