![]() |
teşekkürler fakülte
3.cüsüne veriliyor ozaman |
Alıntı:
|
2013-2014 yılı itibariyle Bahçe Bitkileri Bölümü bulunan toplam 28 üniversite bulunmaktadır. Bunlardan 5 tanesi 2012 yılında kontenjanları dolduramamış, 3 tanesi ise önümüzdeki dönem için öğrenci alımına başlamıştır.
Kontenjanlarını dolduramayan üniversiteler: Ahi Evran, Bingöl, Gaziosmanpaşa, Iğdır ve Yüzüncü Yıl Üniversiteleri Yeni açılan üniversiteler: RTE, Bozok ve Siirt Üniversiteleri |
kültür mantarı üretimi
hocam ben ege ünv bergama meslekyüksek okulu mantarcılık mezunuyum benim bir ünvanım varmı benim ziraat denen kavramın neresindeyim bölümüm nedir kusura bakmayın cahilliğimi hoş görün ama bize okulda bu konularda ne bilgi verildi nede biz sorduk tek bildiğim şey kültür mantarı teknikeri olduğum:)
|
Alıntı:
|
sa kolay gelsin iyi çalışmalar
2008 mühendislik girişliyiz 2014 mezuniyetinde bazı arkadaşlar mezun olunca diplomada mühendislik yerine bahçe bitkileri puragramı yazacagını söylüyorlar bir örnegi varsa söyleyin yada resim olarak yollaya bilirmiyiz sagolun kafamız karıştı
|
Alıntı:
|
Bahçe Bitkileri lisans programının taban puanlarına ve kontenjanlarına aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz. Tabloyu daha büyük boyutta görmek için tıklayınız.
http://i.imgur.com/Asoy0iK.png |
Merhaba
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 18:00 |