![]() |
Alıntı:
|
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına
tarımsal yayım ve danışmanlık sınavına önlisans tarım makinalaları bölümmezunları başvurabiliyormu.
|
Alıntı:
|
Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri kapsamında tarımsal danışmanlık sertifika sahibi 12.010 kişi bulunmaktadır. Bu kişilerden sadece 2382’ü aktif olarak çalışmaktadır. Tarım danışmanı sertifikasına sahip olup halen sistemde aktif olarak çalışmayan kişi sayısı fazla olduğundan ivedi olarak bir sınav planlamasına ihtiyaç duyulmaktadır. Eğitim kurumlarında Haziran ayında mezun olan kişilerinde sınava katılımını sağlamak için tarımsal yayım ve danışmanlık sınavının Eylül ayında yapılması planlanmaktadır. Sınav tarihi ile ilgili gerekli duyurular Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüklerinde, Bakanlığımız web sitesinden yapılacaktır..
Bana gelen mail budur arkadaşlar kesin tarih yok, ama eylülde planlanıyor. Takip etcez inşallah açılıcak. |
İyi günler.önlisans mezunuyum dgs ye hazırlanıyorum.danışmanlık sınavına da gireceğim.Hem okuyup hem de danışmanlık yapabiliyor muyuz ? Teşekkürler simdiden
|
Alıntı:
|
Sınav Başvuru son tarihi ne zaman ? Temmuz yazmıssınız temmuz ayı sonuna kadar mı ? ve sınav Ankarada mı yapılıyor..Bilgi verirmisiniz ?
|
Alıntı:
|
Yaklaşık 2 hafta önce bimer e mesaj yazdım sınav ile ilgili, sınavın eylül -ekim gibi yapılmasının planlandığını yazdılar..Dün il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünde bu konu ile ilgili memuru aradım..sınavın olamayabileceğini,yapılırsa yılbaşını bulacağını söyledi..Yani kimse kesin bilgi vermiyor..Neden süre bu kadar uzatıldı anlayabilmiş değilim..
|
Geçen hafta Bimere yolladığım mesaja gelen cevap arkadaşlar: "Tarımsal yayım ve danışmanlık sınavının Aralık ayında yapılması planlanmaktadır."
Tarih net değil. Kitabı satın alıp çalışmak için henüz erken mi sizce? |
Alıntı:
|
Zaten geçen yıl sınavdan 69 aldım sınavı geçemedim artık bu sınav tarihi açıklansın :(
|
Arkadaşlar net bilgiyi az önce gıda tarım bakanlığının eğitim daire başkanlığını arayarak aldım. Sınav kesin olarak Aralık ayında yapılacakmış
|
sınav ne zaman olacak bilen biri cevap yazsın:icon_eek::icon_eek::icon_eek::dayak::e010:: e010::e010::e010::e010::e010::e010:
|
Alıntı:
|
Ya biri bugün bana bu yıl son kez sınav yapılacakmış ve danışmanlık sertifikası olanlara da kadro verilecekmiş dedi bir bilginiz var mı bu konuyla ilgili ??? Lütfen cvp yazın
|
utemin sitesinde tyds nin devlet kadrolarına yerleştirilmede kullanılan bir sınav olmadığı yazıyor.
|
Alıntı:
|
Bitki korumadan yeni mezun olmuş. Öyle bişey yok değil mi ?
|
Alıntı:
2-3 yıldır sınavla ilgili bilgiler gelene kadar "sonmuş, son kez yapılacakmış" deniyor. Kim dedi denildiğinde "öyle diyorlar" deniyor. Tamam da kim diyor ? Biri ortaya bir laf atıyor, sonra yayılıp gidiyor. Bakanlıktan, sınavın bir daha yapılmayacağına dair resmi bir açıklama bugüne kadar yapılmadı. |
mrb arkadaşlar sinavin ne zaman yapilacagiyla alakali herhangi bi güncel bilgi yok mu
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sınav yapılmadan ne kadar süre öncesinde duyuru yapılıyor bilen var mı?
|
Alıntı:
|
Bende mesaj atmıştım bana da sınavın Aralık ayında gerçekleştirilmesinin planlandığı söylendi, mevcut danışmanların yoğun olması düşük bir bölümün bunu kullanıyor olması süreci geciktiriyor.
|
Başvuruyu kaçırmayız inşallah..
|
yeni bi gelişme var mı arkadaşlar.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar bu sınavın çok faydası var ben geçen yıl sorularda kaydırma yapmasaydım şimdi
|
bir değişiklik olur da sınav ankara yerine diğer şehirlerde de yapılır inşallah. bu kadar beklediğimize de değmiş olur.
|
Alıntı:
|
tarım danışmalığı sınavı ders kitabı ismi
aralaık ayındaki sınava başvuru tarihi ne zaman?
ve sınava hazırlanmak için kaynak kitap ismi istiyorum. teşekkürler... |
Alıntı:
|
ya başvurular bitti mi yoksa hala yapabiliyor muyuz
|
Alıntı:
Seçimler falan gene kaynayacak sanki bu sınav. |
merhabalar tarımsal yayım ve danışmanlık sınavının başvuruları başladı mı yoksa ben kaçırdım mı tarihi
|
Alıntı:
Henüz başlamadı. |
Ne zaman bu başlığı en son yorumlananlarda görsem, sınav tarihi açıklandı ya da başına birşey geldi sanıyorum. Yapmayın :D
|
Tarihler açıklandı. İlk sayfadan ulaşabilirsiniz.
|
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 00:53 |