Tarım Bilgi Paylaşım Forumu

Tarım Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.ziraatciyiz.biz/index.php)
-   Genel Konular (http://www.ziraatciyiz.biz/forumdisplay.php?f=42)
-   -   2017 Zirai İlaç Bayilik Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi (http://www.ziraatciyiz.biz/showthread.php?t=12903)

Mr.Muhendis 12.04.2017 16:30

Alıntı:

Sibel Aktaş´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29309)
Arkadaşlar pancar kooperatifine girebilmem için bayilik belgesi lazım. Belgeyi kiralayarak girebilir miyim. Nedir bu işin prosedürü, olabilir mi ?

Başkasının belgesini kiralayıp işe gireceksiniz ? İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Çok ilginç.

ReMe01 20.04.2017 00:09

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29310)
Başkasının belgesini kiralayıp işe gireceksiniz ? İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Çok ilginç.

İşe girip girilmediğini bilmiyorum ama,bir kaç arkadaşımın belge kiralayarak dükkan açtığını biliyorum.

Mr.Muhendis 20.04.2017 09:37

Alıntı:

ReMe01´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29314)
İşe girip girilmediğini bilmiyorum ama,bir kaç arkadaşımın belge kiralayarak dükkan açtığını biliyorum.

Belge kiralayarak açanlar var o başka. A kişisi B'nin belgesini kiralar ve iş yerini açar. Bu olabilir.

Arkadaşın dediği; "pancar kooperatifine girebilmem için bayilik belgesi lazım"

Yani, A kişisi (Pancar koop.) B'yi (buradaki arkadaşı) işe sokmak için C'nin belgesini kabul ediyor gibi bir şey çıkıyor buradan.

umtprkz 26.04.2017 18:14

iptal olan sorular varmış arkadaşlar duyurularda göremedim bilgisi olan var mı acaba ? Bazı foprumlarda okudum ayçiçek mildiyösü,ulv,ve pupa tipi iptal edilmiş doğru yanlış bilmiyorum .

Sigma 27.04.2017 23:33

facebookta gördüğüm 3 soru iptal bir tanesinin cevabı değişmiş

Mr.Muhendis 28.04.2017 08:07

Alıntı:

Sigma´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29338)
facebookta gördüğüm 3 soru iptal bir tanesinin cevabı değişmiş

Bakanlığın, genel müdürlüğün ve Ankara Üniversitesi'nin sitesinde bu konuda bir bilgi bulunmuyor. İptal edilen sorular nerede yazıyor ?

Sigma 28.04.2017 15:57

Alıntı:

Mr.Muhendis´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29343)
Bakanlığın, genel müdürlüğün ve Ankara Üniversitesi'nin sitesinde bu konuda bir bilgi bulunmuyor. İptal edilen sorular nerede yazıyor ?

iptal dilekçesi veren bir kaç kişi facebook aracılıgı ile verilen yanıtları paylaştılar ordan gördüm, yani dilekçeler perşembe günü iptal başvurusunda bulunanlara yanıt şeklinde dönüş yapıldı.

umtprkz 28.04.2017 20:25

Sınavlar açıklandı arkadaşlar belgeyi aldım sonunda :)

erenaydin 29.04.2017 15:19

Alıntı:

erenaydin´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 29287)
Buradan bu sorulari hazirlayan hocalara soyluyorum maksatiniz bu belgeyi vermemekse soyleyin millet bukadar emek etmesin, mesleki anlamda sorulacak okadar soru varken tutupta sacma sapan sorular sorarak ne elinize geciyor, 3 ay calistim cozmedigim soru kalmadi 2017 de cikan sorulara bakin pes diyorum

Sonuçlarınız nasıl arkadaşlar, ben sınavdan sonra biraz salladım buradan ama şükürler olsun sınavı geçmeyi başardım, 86 almışım çok mutlu oldum emeklerim zai olmadı bu sefer. Sorular gerçekten zordu ama sıkı çalıltım allahı var. Bu sınava tekrar girecek arkadaşlar bana ulaşarak çalışma yöntemleri hakkında fikir alabilirler. sınav zor bir sınav ama 3-4 ay çalışmayla rahatlıkla geçilecek bir sınav, bu arada Sorhocam sitesine de buradan teşekkür ediyorum. Soru çözmemde çok yardımcı olan bir sitedir.

---------- Mesaj eklendi (15:19) ---------- Önceki mesaj (14:58) ----------

Bu arada iptal olan soruları ve değişenler Aday.ankara.edu.tr sitesinden sonuç sayfasının alt kısmından görebilrisiniz.

nazmozaydin 29.04.2017 19:25

Sınav sonuçları açıklandı başarılı sonuçların yapması gereken işkemleri bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 22:25