![]() |
arkadaş lar ödeme yaparken sikinti ceken oldumu denemedigim kart türü kalmadi pttkarta kadar denedim isleminiz basarisiz diyor
|
Alıntı:
Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi İletişim Bilgileri Adres: Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası A Blok 5.Kat Tandoğan Yerleşkesi 06500 Beşevler/ANKARA/TÜRKİYE Telefon: (312) 222 05 39 / 222 05 40 Faks: (312) 222 05 31 E-Posta: asym@ankara.edu.tr |
bende bütün işlemleri yaptım ücreti ödedim ama fotoğrafım aday profilinde gözükmüyor varmı bu sıkıntıyla karşılaşan acaba?
edit: tamam sorunu çözdüm arkadaşlar :) |
merhabalar..2016 zirai ilaç bayilik sınavına basvurumu yaptım.ınternet uzerınden asym birimine para yatırmak icin giriyorum ama sınava daır hıcbırsey cıkmıyor. yardımcı olurmusunuz 60 tl yi nasıl yatırcagıma dair..tesekkurler
|
Alıntı:
Harcı yatıranlar oldu, sistemde bir sorun yok gibi görünüyor. Farklı tarayıcı ile deneyin. |
arkadaşlar odeme yapacağınız kartın şifresini yazmayın ödeme yaparken telefonunuza ayrı bir şifre geliyor 5 haneli şifre kısmına onu yazacaksınız . eğer kartın kendi şifresini yazarsanız kabul etmiyor onun içinde işleminiz başarısız diyor.
|
sınav parasını nasıl yatıracağız kısaca anlatabilirmisiniz banka şubesinden halledebiliyor muyuz
|
Alıntı:
|
Merhaba.51 yaşında ziraat mühendisi peyzaj mimarıyım.Önümüzdeki yıl bu sınava girmek istiyorum.Belgeyi alabilir miyim? Belgeyi aldıktan sonra çalışma şartlarında yaş sınırı var mı? Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Öncelikle hoşgeldiniz. Herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Dilediğiniz sürece kullanabilirsiniz. |
Forum saati GMT +2 olarak ayarlandı. Şu Anki Saat: 22:39 |